onsdag 1 oktober 2014

För mycket trafik på apg29?


Många hittar till apg29.nu dagligen och besökarna ökar ständigt. Det rör sig om hundra tusentals sidvisningar varje dag, vilket är helt fantastiskt!

På grund av den ökade trafiken får jag inte vara kvar på mitt webbhotell!!! De stängde sonika helt ner apg29.nu några minuter över 15.

Detta fick jag veta 06:51 tidigare idag via mejl strax innan jag skulle resa till mitt jobb.

Därför flyttar vi hela sidan till en egen server. Detta sker just nu så det är därför du ser denna startsida. Vi räknar med att hela apg29.nu ska fungera snart.

Christer Åberg
www.apg29.nu

6 kommentarer:

  1. Otroligt! De borde vara glada för trafiken! Men Gud kommer att se till att detta blir till apg29s fördel!

    SvaraRadera
    Svar
    1. INSTÄMMER till 100% med broder David Winther. Vi har för det mesta varit positiva till ditt klara budskap, och vid fåtal gånger haft mer eller mindre skilda åsikter, men vi har gillat din sida för du vågat skriva klartext broder. Vi vill Välsigna dig i fortsatta gärningar

      Radera
  2. Vi älskar dig och ber för dig! Förföljelsen måste komma! Du är farlig för jesuiterna, skökokyrkan, muslimerna och de perversa sexuella. Vad heter webbhotellet? Kolla vad de har för kopplingar. Stäm dem! Allt samverkar till det bästa för dig Christer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Peter Björk

      Du skriver "Vad heter webbhotellet? Kolla vad de har för kopplingar. Stäm dem!"

      Hur tänker du? Om APG29 har en exeptionellt hög trafik kommer det att påverka andra sidors tillgänglighet. Tror att varken Christer eller någon annan skulle se det som positivt om sidan fungerade dåligt pga att en annan sida på samma webbhotell tog för mycket datakraft i anspråk. Har man sådan hög trafik är det lämpligast att lägga det på egna servrar helt enkelt. Alternativt får man betala extra för trafiken.

      Sen har jag en misstanke, men den är min personliga, att webhotellet kan ha fått lite kalla fötter över all rasism som florerar i kommentarsfältet på bloggen.

      Radera

  3. I går hörde sig människor av bland via telefonsamtal och undrade vad som hade hänt. Jag kände inte dem. Samtliga var positiva till apg29. Åter igen blev jag påmind om att apg29 betyder mycket för människor.

    SvaraRadera
  4. Ja, Christer är utsatt för rasism i dementins du använder ordet. Hans åsikter är obekväma för homosexuella, jesuiter, pedofiler, frimurare, muslimer, den allmänna skökokyrkan. Alltså alla lögnare som inte har rent mjöl i påsen. Så var det med kalla fötter och rasism. Rasister är alla de som i alla sammanhang anklagar SD och andra sanningssägare för rasism. Alla som har en balanserad syn på invandring. Ett webbhotell kan inte förvarna en bra kund som drar in många besökare några timmar innan helt sonika stänger siten. Christer lider stor skada på grund av deras gangsterfasoner. Hoppas han stämmer dem rejält på kännbara skadestånd och att degras namn publiceras så ingen vill användas ett så skumt webbhotell.

    SvaraRadera